22/01/2025
22/01/2025
יום רביעי, 22 בינואר 2025

מהטבע אל השולחן

בר פנזור

דומינו'ס פיצה יוצאת לליקוט בטבע, עם רועה הצאן המפורסם במדינה ומציעה סידרה חדשה של 'פיצות פרא' עם השף הלל גרדי – הקסם הפראי של טעמי המטבח הים התיכוני. סדרת הפיצות בהשראת ה- Farm To Table, מבוססת על מיטב התוצרת המקומית מהמרעה והשדה, עם גבינות עיזים עשירות, לאבנה, חובזה ועלי זעתר טריים, סומאק ואבן יוגורט מגורדת.

"פיצת פרא ירוקה": פיצה בשילוב שלוש גבינות: לאבנה, מוצרלה וגאודה עזים, בתוספת חובזה, בצל סגול, עגבניות שרי, עלי זעתר ואבן יוגורט מגורדת מעל. "פיצת פרא גבינות ומאשרום": פיצה במיקס גבינות מקומיות עשירות מקושטות בפטריות שמפניון.

חביבת המערכת הייתה "פיצת פרא בצלים": פיצה במגוון טעמי בצל שונים: בצל סגול, כרישה ובצל ירוק במראה ארטיזני עם קצוות מקופלים עם טעם מתקתק וכפרי בפה.

צילום: דן פרץ

10/05/2021

רעבים ובא לכם להתמכר?

חשבתי שבקיץ החם שלנו שום דבר כבר לא יכול להפתיע אותי עד שגיליתי שרשת גולדה ובמבה אסם שילבו את הטעמים האייקונים והאהובים במוצר אחד קייצי במיוחד
01/07/2021

מסע לארץ הקרואסונים

מסע לארץ הקרואסונים מאפים מושלמים בניחוח של חו״ל מארחים לבראנץ' מלכותי או סתם בא לכם לשתות קפה במרפסת? מצאנו עבורכם את המאפים המושלמים! מאפי בצק עלים איכותיים, המיוצרים בעבודת יד ומגיעים אליכם הביתה במארז קפוא […]
02/16/2021

הסטארט אפ של העוגיות

הסטארט אפ של העוגיות נייטקוקי, night cookie, היא חברה משפחתית של ארבעה אחים שהוקמה ב-2017 ומנוהלת כסטארט אפ. הם היו הראשונים שהשכילו להבין שיש ביקוש למשלוחים מתוקים של עוגיות חמות והיום הם חולשים על אימפריה. […]
01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]
09/02/2020

חגיגת בשרים מעושנים

'צ'ופ-צ'ופ' ארוחת בשרים מעושנים כל מי שאוהב בשר ומגדיר עצמו כקרניבור, יסכים שאין כמו לאכול נתח טוב של בשר מעושן צלוי כהלכה. אבל מה עושים כשאין מעשנה בבית? מזמינים מצ'ופ צ'ופ נתחים ובשרים נהדרים, עסיסיים […]
02/13/2021

הפתעה! קופסאות ניפוץ משוקולד שוות בטירוף

הפתעה שווה בטירוף! את תואר המשלוח המפתיע אנחנו מעניקים לנופר בת ה-20 מרמת גן שהיא חיילת משוחררת. נופר מכינה קופסאות ניפוץ משוקולד שוות בטירוף! גם יפהפיות, מדוייקות ואלגנטיות וגם מספקות רגעים של כייף בהם מנפצים […]
07/29/2021

עולם פטיסרי מתוק ובריא

הדיאטנית והקונדיטורית תמר שילון מציעה ב'שייפ פטיסרי' מגוון קינוחים איכותיים מבוססי חלבון וסיבים תזונתיים המותאמים לתזונה נכונה ומאוזנת. הקינוחים עשויים מחומרי גלם איכותיים ביותר
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אולי יעניין אותך
יזמות ושווק נדל"ן // נטע עדני

גשרים. דרכים. אנשים

"לאורך השנים לא רק השמות, האנשים והקשרים משתנים, אלא גם פני העיר. במסגרת התכנית העירונית של גבעתיים, אשר אושרה בתחילת השנה, יעשה פינוי-בינוי בדרך רבין, לטובת בניה של מגדלים בני 35 קומות"

קראו עוד »
יזמות ושווק נדל"ן // נטע עדני

אמנות בין גבעות

בגבעת קוזלובסקי, ברחוב המרי, נמצאת
הנקודה היפה ביותר של העיר גבעתיים –
תצפית מרהיבה הפונה למערב, המאפשרת
צפייה פנורמית מרשימה של העיר תל
אביב

קראו עוד »
אל תפספסו הכתבות האהובות
חדר החדשות

"כמה טוב שבאתם הביתה"

מהאדמה שידעה את הזוועות של ה-7 באוקטובר לתקומה ולתקווה לרגל חזרת החטופים: שדה תפוחי אדמה הפך מחווה מרגשת בהובלתם של חקלאי משקי הנגב

קראו עוד»
כתבות השער

"הכתיבה האישית לא פסקה מעולם וחיכתה בסבלנות" נעמי לבנון-קשת

כתבות השער הטבה "הכתיבה האישית לא פסקה מעולם וחיכתה בסבלנות" אלה החיים של נעמי לבנון-קשת ד"ר נגה רוזנפרב צילום: איציק רובין 17/1/2025 שתפו: נעמי לבנון-קשת (74) היא משוררת וסופרת, מראיינת וכותבת עבור מגזין זה. היא

קראו עוד»
מתגלגלים

שלוש שניות של נצח

נהיגה בקורבט היא חוויה של שילוב מושלם בין עוצמה לפינוק. כל סיבוב, כל תאוצה, כל בריזה מרגישה כאילו כל פרט במכונית נבנה רק בשבילי, מה שמביא לרגש עז של שליטה חופשית וכח בלתי נגמר. לא מדובר רק במכונית, אלא ביכולת לחוות את הדרך בכל נים בגוף וליהנות מכל רגע

קראו עוד»
הפסקת אוכל

מה חדש במטבח?

החורף כבר כאן. קר, חשוך וגשום וזה הזמן להתאים את התפריט המשפחתי למזג האויר. כששמעתי שרשת קצביות הבוטיק 'מרינדו' יצאה בסדרה של קדירות בשר החלטתי שאני חייבת לנסות והזמנתי סיר משפחתי.

קראו עוד»
Shape
Shape
כתבות השער

איך סיפור נולד?

איך הפכו כל הרעיונות של 22 תלמידי כתה ה' במרכז המחוננים והמצטיינים סחל"ב בגבעתיים לספר אחד משותף ומרתק 'אסקייפ – התעלומה במבנה הקסום'

קראו עוד »

"היו הרבה מתחרים אבל אתה בעיניי הטוב מכולם"

אורי אהרונוביץ' חזר לאחרונה לאהבה האמיתית שלו – למטבח. לאחרונה, בוודאי צפיתם בו על המסך ברשת 12 כשהתמודד על הסינר המיוחל והצליח להצטרף לנבחרת מאסטר-שף בעונתה ה-11. אחרי מנת דג עם לימון גראס שהעיפה את השופטים ופסטת פיצ'י נפלאה עם עגבניות, שמע מרותי ברודו: "היו הרבה מתחרים אבל אתה בעיניי הטוב מכולם"

קראו עוד »

חג השבועות

חגיגות גדולות לא יהיו כאן השנה ובכל זאת אם חשקה נפשכם בעוגת גבינה משובחת או במאפה מיוחד לחג, קבלו כמה אפשרויות טעימות במיוחד,
בר פנזור

קראו עוד »

כפר עזה שלי

"היום זה נראה רחוק אבל התקווה היא כי בתום הלחימה ועם השבת הביטחון לעוטף עזה/עוטף ישראל, ניתן יהיה לשקם את קיבוץ כפר עזה ולחזור ולגור בו ולחדש את חיי הקהילה לצד הזיכרון של אלו שאינם עוד"

קראו עוד »
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן