13/06/2025
13/06/2025
יום שישי, 13 ביוני 2025
פינת אוכל

עושים סיבוב בעיר

סצנת הבילויים בגבעתיים ובאזור
הכתבה הזו תעשה לכם סדר: הברים, המסעדות ואוכל רחוב

צילום: אהוד מנקוטה

שתפו

סצנת הבילויים בגבעתיים ממשיכה לגדול ולהתפתח ולהציע עוד ועוד מקומות בילוי ייחודיים, שהפכו אותה למוקד בילוי אטרקטיבי. 

יצאנו וערכנו סיבוב ברים ואוכל בגבעתיים, וגם באזורים ברמת גן שממש נושקים לסצנה המרשימה בגבעתיים

לנוחיותכם, הנה הרשימה המלאה של המקומות הטובים ביותר לבילוי החל משעות בערב (מסודרת לפי א'-ב'), אז הרשו לעצמכם להתפנק

(ואם מישהו נשכח, עדכנו כאן ונתקן)

………………………….

Upper Market

פתוחים: א'-ה' 07:00-17:00 

בתפריט: תפריט עשיר לבחירה: תפריט פסטה עשיר, תפריט אסיאתי, תפריט בורגר

אריאל שרון 4, גבעתיים

טל' 050-6867790☎️

………………………….

ארלוזורוב בר

פתוחים: א'-ש' 19:30-02:00 

בתפריט: בירות מהחבית, יין ואלכוהול, תפריט אוכל ליד הבירה

ארלוזורוב 5, רמת גן

טל' 052-5813555☎️

………………………….

באבאגנוש

פתוחים: א'-ה  18:00-02:00, ו' 20:00-02:30, ש' 18:00-01:30

בתפריט: בירות, קוקטיילים, תפריט אוכל מגוון

כצנלסון 113, גבעתיים

טל' 03-914-1040☎️

………………………….

ביקר בר

פתוחים: א'-ה' 17:00-01:30, ששי  11:00-17:00,  ש' 19:00-02:30

בתפריט: בירות מהחבית, יין ואלכוהול, קוקטלים, תפריט אוכל ליד הבירה

כצנלסון 110, גבעתיים

טל' 052-3931500☎️

………………………….

בוגארט –

פתוחים: א'-ה' 18:30-24:00, ששי  10:30-15:30,  ש' 20:00-24:00

בתפריט: בירות מהחבית, קוקטיילים ואלכוהול, תפריט אוכל 

כצנלסון 55, גבעתיים

טל' 054-88160703☎️

באזז

פתוחים: א’-ה’ 11:00-22:00, ו'-ש' 09:00-22:00

בתפריט: בשישי-שבת בראנץ בוקר עשיר

ויצמן 51, גבעתיים

טל' 050-599-0257☎️

………………………….

ביפרנה בר

פתוחים: א’-ה’ 12:00-00:00, ו' 12:00-16:00, ש' 18:00-00:00

בתפריט: כריך אנטריקוט הכולל נתחים עסיסיים ומתובלים ביד נדיבה וכריך פילה העוף נפלא המוגשים בתוך לחמניית פרנה קראנצ’ית

כצנלסון 53, גבעתיים

 

טל’ 03-6207732☎️

………………………….

בירה נקודה

פתוחים: א’-ד' 16:00-00:30, ה' 16:00-01:30, ו’ 17:00-:12:00, ש' 17:00-00:30

בתפריט: 26 ברזים מהחבית, 200 סוגי בקבוקי /פחיות, תפריט אוכל עם נשנושים, פיצות ונקניקיות

סירקין 12, גבעתיים

טל' 03-534-1861☎️

………………………….

ג’אנגו בר

פתוחים: א’-ד’, ש' 18:00-01:30, ה' 18:00-02:30, ששי  20:00-02:30

בתפריט: 8 סוגי בירות מהחבית, יינות, קוקטיילים, תפריט אוכל מגוון

כצנלסון 43, גבעתיים

טל' 03-904-1394☎️

………………………….

ג’וליאן בר

פתוחים: א’-ה' 18:00-01:00  ש’ 20:00-01:00

בתפריט: בירות, אלכוהול, אוכל, הפיצה של אביבה

כצנלסון 145, גבעתיים

טל' 052-7333352☎️

………………………….

ג'מס גבעתיים

פתוחים: א’-ה’ 12:00-00:00, ששי  11:30-15:00,  ש’ 20:30-00:00

בתפריט: הבירות הטריות של ג'מס, אלכוהול, תפריט אוכל ליד הבירה

שנקין 33, גבעתיים

טל’ 03-759-6339☎️

………………………….

דדה בר גבעתיים

פתוחים: א-ה' 12:00-22:00, ו'-ש'  08:30-22:00 

בתפריט: תפריט אוכל גאורגי מגוון, בירות ואלכוהול

כנצנלסון 113, גבעתיים

טל' 1-700-700-165☎️

………………………….

הספסל בר

פתוחים: א’-ה’, ש' 10:00-02:00, ששי  9:00-02:00

בתפריט: בר, בר וגריל, דיינר

ביאליק 26, רמת גן

טל' 03-525-2160☎️

………………………….

זוט אלור’ס

פתוחים: א', ג', ה' ו’ 18:00-02:00, ב',ד',ש' 18:00-01:00

בתפריט: קוקטיילים, תפריט אוכל מגוון

כצנלסון 67, גבעתיים

טל' 03-657-2322☎️

………………………….

זיגל בר

פתוחים: א’-ש’ 19:30-02:00 

בתפריט: בירות מהחבית, יין ואלכוהול, תפריט אוכל 

כורזין 5, גבעתיים

טל' 054-971-7171☎️

………………………….

טבקו בר

פתוחים: א’-ד’ 8:00-00:30, ו' 8:00-15:30, ש' 20:30-00:30

בתפריט: בר וקפה, חנות טבק

כצנלסון 40, גבעתיים

טל' 050-577214☎️

………………………….

טיפהמרה 

פתוחים: א’-ד’ 18:00-01:30, 
ה’ 18:00-02:30, ש’ 19:30-01:30

בתפריט: בר קוקטיילים עם מטבח ביתי

כנצנלסון 112, גבעתיים

טל’ 03-647-9230☎️

טורי סושי בר

פתוחים: א’-ש’ 12:00-00:00 

בתפריט: פיוז׳ן אסייאתי

כצנלסון 62, גבעתיים

טל'  03-620-4777 ☎️שלוחה 1

………………………….

Lapaz bakery להפז בייקרי |חדש בגבעתיים|

ויצמן 27, גבעתיים

פתוחים: 07:30-19:00

בתפריט: מאפי בוקר, לחמים, כריכים, עוגות, עוגיות ועוד

טל' 052-6999-440☎️

………………………….

מרלן בר

פתוחים: א’-ד’ 12:00-01:30, ה'-ו' 12:00-01:30 ש' 12:00-01:30

בתפריט: בר מסעדה, עסקיות בצהריים, happy hours 18-20

רמבם 30, גבעתיים

טל' 051-500-8717☎️

………………………….

נאו אפטר דארק

פתוחים: א’-ה’ 11:00-00:00, ו,  11:00-14:30,  ש’ 18:00-00:00

בתפריט: קוקטיילים ואלכוהול

כצנלסון 55 , גבעתיים

טל' 03-670-5252☎️

נאו סושי בר

פתוחים: א’-ה’ 11:00-00:00, ו,  11:00-14:30,  ש’ 18:00-00:00

בתפריט: בר סושי, אלכוהול

כצנלסון 55, גבעתיים

טל' 03-670-5252☎️

………………………….

סואי סושי בר

פתוחים: א’-ו  12:00-23:00,, ש’ 13:00-23:00

בתפריט: סושי ומאכלי ים

סירקין 6, גבעתיים

טל' 03-573-2516☎️

………………………….

פאבלה –

פתוחים: א’-ה  11:00-00:00, ו’ 11:00-14:30, ש’ 18:00-00:00

וייצמן 39, גבעתיים

בתפריט: אוכל ארגנטינאי, בשרים

טל' 1-700-707-085☎️

………………………….

פאצה גבעתיים

פתוחים: א’-ש'  17:00-00:00

בתפריט: פיצה בר, פיצה נפוליטנית עם קראסט, סלטים, בירות ויין 

כצנלסון 52, גבעתיים

טל’ 03-710-0800☎️'

………………………….

פלאזה בר

פתוחים: ב’-ש'  19:00-00:00, ו’ 11:00-00:00

בתפריט: בירות מהחבית, יין, תפריט אוכל 

רמבם 5 ככר אורדע, רמת גן

טל' 050-698-3606☎️

פרידה בר

פתוחים א’-ד  18:00-01:00, ה' 18:00-02:30, ש’ 20:00-01:00

בתפריט: בירות מהחבית, קוקטיילים, תפריט טאפאס מגוון

עליית הנוער 39, גבעתיים

טל' 050-4893939☎️

………………………….

פרוג ושות'

פתוחים: א’-ו’  18:30-02:00, ש' 18:30-01:00

בתפריט:בירות מהחבית, קוקטיילים ואלכוהול, פיצות ותפריט אוכל 

ארלוזורוב 29, רמת גן

טל' 053-772-7762☎️

………………………….

קרמיט בר

פתוחים: א’-ה’, ש’ 17:00-01:00, ו'  11:30-01:00

בתפריט: בירות, קוקטיילים, תפריט אוכל מגוון

שד' הילד 18, רמת גן

טל' 03-622-2088☎️

………………………….

רולה טורטיליה בר

פתוחים: א’-ה  11:00-00:00, ש’ 19:00-00:00

בתפריט: בשרים בטורטיה או בלחמניה עם מגוון תוספות

כצנלסון 46, גבעתיים

טל’ 03-775-2231

………………………….

רייצ'לס בר

פתוחים: א’-ה, ש'  19:00-02:00, ו’ 21:00-02:00

בתפריט: בירות מהחבית, מגוון תפריט אוכל מגוון, קינוחים של pink_golda

בן גוריון 130, רמת גן

טל' 052-651-3102☎️

………………………….

ריספשן בר

פתוחים: א'-ה' 18:00- 02:00, ו' סגור, ש' שעה לאחר צאת השבת

בתפריט: בר קוקטיילים, תפריט אוכל כשר

ויצמן 29, גבעתיים

טל' 03-966-0487☎️

ורח' כצנלסון מתעורר לבוקר חדש

עשו מנוי למגזין, ועכשיו בחינם!

היו מעודכנים וקבלו אם הכתבות והטורים הכי מעניינים

המדריך להזמנות

11/27/2020

חגיגה מתוחכמת

חגיגה מתוחכמת שגיב מלול הוא שף קונדיטור שפתח פטיסרי וקרא לה על שם בתו ליאן. הסופגניות שלו מעולות וזכו אצלינו לצל"ש, כאלה שענו על כל הציפיות! גודל אידיאלי, בצק אוורירי כמו ענן, מפוצצות במילוי מתוחכם […]
02/13/2021

משולש הזהב – מבחן הטעימות לפורים 2021

משולש הזהב מבחן הטעימות לפורים 2021 משנכנס אדר מרבין בשמחה ואין לתאר כמה שמחה עושות לי אזני המן… עם קרמל מלוח, לוטוס או חלבה, אגוזים או נוטלה, שוקולד בלגי או קרם פטיסייר ואיך אפשר בלי […]
11/02/2020

'קופסת אוכל' – מארזים קולינריים קונספטואליים

חושבים מחוץ לקופסא מארז קולינארי מוקפד בהזמנה אישית אם יש משהו שאני מתגעגעת אליו בימים פרה-הקורונה, זה דייטים כיפיים וטעימים עם בן הזוג: דרינק ונשנוש באיזה בר קוקטיילים מפונפן, ארוחת ערב טובה במסעדה רומנטית, או […]
02/26/2021

העוגיות האורבניות של קופרמן

העוגיות האורבניות של קופרמן איך אפשר שלא לאהוב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות? אם יש מישהו בקהל שלא אוהב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות, זה הזמן לעזוב את החדר. איך אפשר לא לאהוב דבר שכזה? אני כבר […]
11/09/2020

טרנד חדש כבר כאן: חלה עם שניצל דק ותוספות

הסנדוויץ׳ של ABBA שמשגע את הרשת מאמה מיה! חלה טרייה עם שניצל, חצילים ומטבוחה כולנו מכורים לטרנדים של אינסטגרם וכל כמה שבועות מגיע איזה מאכל פוטוגני תורן וכובש לנו את הפיד. דמיינו לכם חלה מתוקה […]
01/03/2021

"ההזמנה של ארוחת הסילבסטר כלל לא הגיעה!"

"ההזמנה של ארוחת הסילבסטר כלל לא הגיעה!" איך להזמין ארוחת סילבסטר בשנת 2020 ולקבל אותה ב-2021 או לא לקבל אותה בכלל… בתקופה כזו שבה המסעדות משוועות להזמנות כמה שמחנו כשקראנו את הפוסט של חברת אונטופו […]
11/27/2020

חנוכה 2020 סופ-סופ-סופגניות

חנוכה 2020 סופ-סופ-סופגניות החורף כבר כאן ואיתו מתקרב בצעדי ענק חג החנוכה – החג הכי משמין בשנה. אז הסופגניות המתוקות והמושקעות הן כנראה מה שיכול להוציא אותנו מדכדוך הקורונה, ולכן בדקנו ומצאנו עבורכם את הסופגניות […]
10/19/2022

המקרונים של התאומות הם קפיצה לפריז

המקרונים של התאומות הם קפיצה לפריז קארן ודבורה הן אחיות תאומות שהגיעו לכאן היישר מפריז (צרפת). הן אוטודידקטיות, מקרונים הם התשוקה שלהן. הן פתחו את החנות שלהן "טווינסקייקס" לפני 6 שנים, הן מציעות מקרונים פרווה […]
11/27/2020

חגיגה אלגנטית

חגיגה אלגנטית עדי כהן היא קונדיטורית נפלאה שתאפה עבורכם מגש של מיני דונטאס יפהפיים ואלגנטיים. דונאט או בעברית סופגנית חישוק (באנגלית: Doughnut) הוא בלילה או עיסה מתוקה המטוגנת בשמן עמוק אבל עדי אופה אותם וכך […]
03/24/2021

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק

טירמיסו נפלא א-לה מאמתוק חגיגת קינוחים שמיישרים… ומיישרים! מי לא אוהב טירמיסו? הקינוח האיטלקי המפורסם המורכב משכבות של בישקוטים טבולים באספרסו ומרסלה, קרם מסקרפונה עשיר ושכבה דקיקה של קקאו מעל. קינוח מושלם מתוק ומפנק. וכאן […]
01/11/2021

ללושה – אפייה ביתית מדוייקת

לטעום. להתרגש. ליהנות. 'ללושה' – אפייה ביתית מדוייקת אם אתם משוגעים על עוגיות שוקולד צ׳יפס, עוגיות קריספיות עם תוספות מושחתות כמו כדור פררו רושה, קוביות קינדר, עוגיות לוטוס, מרשמלו קטנים או בייגלע מצופה שוקולד, אז […]
01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס', והישארו מעודכנים

אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

אל תפספסו הכתבות האהובות
Shape
Shape
אולי יעניין אותך
02/04/2024

מוסף התחדשות עירונית – מידע הכרחי בכל בית בישראל

כיצד תגנו על זכויותיכם במסגרת פרוייקטי התחדשות עירונית? מוסף התחדשות עירונית מידע הכרחי בכל בית בישראל בשוק ההתחדשות העירונית, קיימים עשרות קבלנים ויזמים, המעוניינים לבנות בבניינים ישנים, בתמורה לזכויות על הדירות החדשות שייבנו במסגרת התחדשות […]
06/20/2022

חקלאות העתיד אצלכם בבית!

HyGreens מזמינה אתכם לקחת חלק בחקלאות העתיד ולגדל את הירקות שלכם בעצמכם בעזרת מערכות הידרופוניות מעוצבות ומותאמות אישית – כל מה שצריך כדי לחיות אורח חיים בריא ואקולוגי, מבלי להתאמץ ומבלי לצאת מהבית.
אל תפספסו הכתבות האהובות
מגזין רמת גן פלוס

מגזין רמת גן פלוס 132

רמת גן פלוס 132, גיליון עם יענקלה רוזן ואריק איינשטיין, אבי זילברמן שהיה חבר אמיתי ומנטור לכל מי שהכירו ה'הסחלבטיס' -הספר של תלמידי סחל"ב

קראו עוד»
מגזין גבעתיים פלוס

מגזין גבעתיים פלוס 132

גיליון שבועות מציג שני פרופילים
מרגשים מעולם הספורט המקומי.
יענקלה רוזן, שממשיך
לחיות ולנשום כדורסל בכל רגע.
במקביל, אנו מתאבלים על אבי
זילברמן שנפטר בטרם עת. אבי
היה יותר מאיש מקצוע מוערך –
הוא היה חבר אמיתי ומנטור לכל
מי שהכיר אותו, ותרומתו לקהילת
הספורט תיזכר לעד.
אני שמחה
במיוחד להציג את 'הסחלבטיס' –
ספר הביכורים של תלמידי קורס
הכתיבה במרכז המחוננים סחל"ב
שיוצא לאור לכבוד חודש הקריאה.
בתקווה להחזרת כל החטופים
עכשיו!

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן