23/07/2025
23/07/2025
יום רביעי, 23 ביולי 2025
הפסקת אוכל
ביסקוטי, צילום: בועז לביא

חלום לבן

עוגות ומאפים חלומיים לשבועות

בר פנזור

31 במאי 2025

שתפו:

החג הלבן בפתח, והקונדיטוריות ברחבי הארץ לובשות גבינה: עוגות אפויות וקרות, שילובים מקוריים, מאפים מלוחים מפתיעים וסדרת קינוחים שתהפוך כל שולחן חג – לקרנבל של טעם, ניחוח ויופי. יצאנו לבדוק את הקולקציות החדשות לחג – וחזרנו עם בטן מלאה ולב שמח.

חגיגת טעמים באפייה ביתית עם טוויסט מפתיע

קונדיטוריית ביסקוטי משיקה קולקציה עשירה ומעודנת של עוגות גבינה ומאפים חלביים, על טהרת הטעם הביתי והחומרים האיכותיים. החביבים עלינו:

  • מוקצ'ינו–קראמבל – עוגה שהיא שיר הלל לאוהבי הקפה והקינוחים המוקפדים. הקרם ברולה בטעם לאטה מקיאטו מפתיע בכל ביס, והקראמבל הקרמלי הוא מהטובים שטעמנו השנה.
  • קרמלינה –  שילוב מושלם של עוגיית לוטוס, גבינה ניו–יורקית וקרמו קינמון – עוגה שמצליחה להיות גם מנחמת וגם מרגשת.
  • באסקית בראוניס – ההברקה של הקולקציה – חיבור בין שוקולד, גבינה ופקאן בקרמול עדין – פשוט תענוג מתמשך.

וגם בגזרת המלוחים ביסקוטי לא מאכזבים – הקרפאטקה שלהם, מעטפת בצק פריך עלים חמאתי במילוי קונפי עגבניות שרי בשילוב תערובת גבינות עשיר היא יצירת אמנות של טעמים ומרקמים.

צילום: בועז לביא

טל. להזמנות: 03-5704015/8 או באתר www.biscotti.co.il

מתוקה: קלאסיקה בסטייל עכשווי

קונדיטוריית מתוקה מגישה לשולחן החג סדרת עוגות ומאפים שכל אחת מהן היא יצירה מוקפדת של טעם ואסתטיקה. המנצחות:

  • עוגת גבינה אפויה בציפוי שמנת – אחת העוגות האלגנטיות ביותר שראינו וטעמנו לאחרונה. שמנת מתוקה עדינה עוטפת עוגה חגיגית רכה ועשירה. שלמות!
  • סטריפ קרמשניט וניל – קרם שניט או מילפיי או נפוליאון – לא משנה איך תקראו לעוגה, היא נהדרת! שכבות בצק עלים חמאה, קרמו וניל, שכבות קריספיות עם קרם חלומי, מושלם לאירוח חגיגי.
  • בריוש סוכר גבישי – מאפה שמפיץ ניחוחות ילדות וממכר מהרגע הראשון.

גם המלוחים שווים טעימה – בריוש עשיר בחמאה, עשבי תיבול ושום – קשה לעצור והריח… או הריח! קישים, לזניות, מגשי גבינות ואפילו בלינצ'ס שלא מבייש את מיטב המטבחים האירופיים.

צילום: סטודיו אסף קארלה

רכישה בטל. 1-700-723-723 בחנויות מתוקה או באתר www.metuka.co.il

קולקציית הפירורים הכי מרעננת בעיר

השנה חברו רשת מאפה נאמן וכוכבת הרשת, הפודית ויוצרת התוכן המובילה מירי כהן להשקת קולקציית עוגות גבינה פירורים מרהיבה. כל עוגה כאן היא שואו קטן לשולחן:

  • פירורים פיסטוק –  עוגת גבינה עשירה, עם שכבות קראמבל פירורים חמאתיים בטעמי פיסטוק. גרסה מרעננת עם ניחוח אגוזי עדין וטוויסט ירקרק שכבש אותנו.
  • פירורים אוריאו – עוגת גבינה עשירה, עם שכבת קראמבל פירורי אוריאו חמאתיים. הפייבוריט של הילדים (וגם של כמה מבוגרים…), עם קראנץ' מושלם של עוגיות שוקו־וניל.
  • טארט לימון – בסיס פריך של בצק טארט חמאתי ממולא בקרם לימון ומעל נשיקות מרנג עדינות. נפלא!

לצד הקולקציה, תמצאו גם עוגות גבינה אפויות קלאסיות, קראנצ'ים וקישים, כך שכל אחד ימצא את המאפה שלו.

צילום: גיל אבירם.

רכישה בחנויות הרשת ברחבי הארץ neeman.co.il

מסורת של טעם, חדשנות של חג

רשת הקונדיטוריה הוותיקה חלום יעקב הפועלת למעלה משלושה עשורים ומתמחה באפייה ובייצור של עוגות ומאפים בעבודת יד וללא מכונות, ממשיכה לשמר את הקסם הביתי ומציגה קולקציית שבועות עשירה וכשרה (בד"ץ) שמחברת בין נוסטלגיה לחדשנות:

  • ברוקלין פינת דובאי – עוגה שהיא מפגש מענג בין גבינה ניו-יורקית, קדאיף ופיסטוק – שימוש גאוני בטרנד שוקולד דובאי ועוגת גבינה לחג יצר שילוב נדיר ובלתי נשכח.
  • שוקולצ'יז – עוגת גבינה אפויה עם גאנש שוקולד חלב בטעם של ילדות – גאונות בפשטות.
  • פילדלפיה – עוגת גבינה קלסית על בסיס גבינת שמנת, בציפוי שוקולד לבן – רכה, מלטפת ונמסה בפה.

בגזרת המלוחים: מאפים במילוי ריקוטה והקרואסונים עם פסטו וגבינה בולגרית הם מאפים שלא תפסיקו לנשנש גם אחרי שהחג ייגמר.

צילום: ניקי טרוק

רכישה בחנויות הרשת ברחבי הארץ  halom-j.co.il

המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
Shape
Shape
אולי יעניין אותך
כתבות השער
זרקאור

"פשוט תהיה אתה."

בשעה 06:29 בבוקר ה-7 באוקטובר 2023, סמ"ר עומרי ניב פיירשטין לא יכול היה לדעת ששעות אלו יהיו האחרונות בחייו, וגם הרגעים בהם יהפוך לגיבור

קראו עוד »
Shape
Shape

המדריך להזמנות

08/11/2021

ארץ הממתקים של עדי

ארץ הממתקים של עדי אם אי פעם חלמתם להגיע לארץ הממתקים, עכשיו אתם יכולים לעשות את זה! "ממתקים של פעם" הוא מפעל בוטיק בהרצליה שבו רוקחת עדי ממתקים מדי יום בעבודת יד, לפי שיטות בישול
08/13/2020

הג’ונגל הגיע העירה

ג’ירפה חוויות אורבניות ב”ג’ירפה חוויות אורבניות” הבינו שאם אי אפשר להביא את המטיילים לשוק, השוק יכול להגיע אליהם הביתה. הם ילקטו עבורכם חבילה משמחת מכ-30 ספקים שונים המייצרים מכל טוב הארץ, יסדרו בתוך ארגז עץ
11/27/2020

חגיגה מתוחכמת

חגיגה מתוחכמת שגיב מלול הוא שף קונדיטור שפתח פטיסרי וקרא לה על שם בתו ליאן. הסופגניות שלו מעולות וזכו אצלינו לצל"ש, כאלה שענו על כל הציפיות! גודל אידיאלי, בצק אוורירי כמו ענן, מפוצצות במילוי מתוחכם
02/26/2021

העוגיות האורבניות של קופרמן

העוגיות האורבניות של קופרמן איך אפשר שלא לאהוב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות? אם יש מישהו בקהל שלא אוהב עוגיות נימוחות, רכות ועשירות, זה הזמן לעזוב את החדר. איך אפשר לא לאהוב דבר שכזה? אני כבר
10/21/2020

פטיסרי צרפתי בגבעתיים

עוגיות בסגנון צרפתי  'קייקס אנד מור' להזמין מגבעתיים ולהרגיש בפריז אין לתאר את העונג שהרגשנו כשהגיע אלינו המארז המתוק של "קייקס אנד מור" . כשפתחנו את מכסה הקופסא שהייתה מלאה במאפים ועוגיות בעבודת יד, מסודרים
07/15/2020

קונדיטור מנצח לא מחליפים

קונדיטור מנצח לא מחליפים הקונדיטור עמית כהן, בימים כתיקונם הקונדיטור של מסעדת השף – Topolopompo – טופולופומפו, אופה את החלות הכי טעימות שאכלנו עם מלח ים אטלנטי, שומשום, גרעיני חמניה או גרעיני דלעת, עוגות השמרים

מצטרפים למגזין מעורר מחשבה ומהנה

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'גבעתיים פלוס'

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'רמת גן פלוס'

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן