03/07/2025
03/07/2025
יום חמישי, 03 ביולי 2025
הפסקת אוכל
ביסקוטי, צילום: בועז לביא

חלום לבן

עוגות ומאפים חלומיים לשבועות

בר פנזור

31 במאי 2025

שתפו:

החג הלבן בפתח, והקונדיטוריות ברחבי הארץ לובשות גבינה: עוגות אפויות וקרות, שילובים מקוריים, מאפים מלוחים מפתיעים וסדרת קינוחים שתהפוך כל שולחן חג – לקרנבל של טעם, ניחוח ויופי. יצאנו לבדוק את הקולקציות החדשות לחג – וחזרנו עם בטן מלאה ולב שמח.

חגיגת טעמים באפייה ביתית עם טוויסט מפתיע

קונדיטוריית ביסקוטי משיקה קולקציה עשירה ומעודנת של עוגות גבינה ומאפים חלביים, על טהרת הטעם הביתי והחומרים האיכותיים. החביבים עלינו:

  • מוקצ'ינו–קראמבל – עוגה שהיא שיר הלל לאוהבי הקפה והקינוחים המוקפדים. הקרם ברולה בטעם לאטה מקיאטו מפתיע בכל ביס, והקראמבל הקרמלי הוא מהטובים שטעמנו השנה.
  • קרמלינה –  שילוב מושלם של עוגיית לוטוס, גבינה ניו–יורקית וקרמו קינמון – עוגה שמצליחה להיות גם מנחמת וגם מרגשת.
  • באסקית בראוניס – ההברקה של הקולקציה – חיבור בין שוקולד, גבינה ופקאן בקרמול עדין – פשוט תענוג מתמשך.

וגם בגזרת המלוחים ביסקוטי לא מאכזבים – הקרפאטקה שלהם, מעטפת בצק פריך עלים חמאתי במילוי קונפי עגבניות שרי בשילוב תערובת גבינות עשיר היא יצירת אמנות של טעמים ומרקמים.

צילום: בועז לביא

טל. להזמנות: 03-5704015/8 או באתר www.biscotti.co.il

מתוקה: קלאסיקה בסטייל עכשווי

קונדיטוריית מתוקה מגישה לשולחן החג סדרת עוגות ומאפים שכל אחת מהן היא יצירה מוקפדת של טעם ואסתטיקה. המנצחות:

  • עוגת גבינה אפויה בציפוי שמנת – אחת העוגות האלגנטיות ביותר שראינו וטעמנו לאחרונה. שמנת מתוקה עדינה עוטפת עוגה חגיגית רכה ועשירה. שלמות!
  • סטריפ קרמשניט וניל – קרם שניט או מילפיי או נפוליאון – לא משנה איך תקראו לעוגה, היא נהדרת! שכבות בצק עלים חמאה, קרמו וניל, שכבות קריספיות עם קרם חלומי, מושלם לאירוח חגיגי.
  • בריוש סוכר גבישי – מאפה שמפיץ ניחוחות ילדות וממכר מהרגע הראשון.

גם המלוחים שווים טעימה – בריוש עשיר בחמאה, עשבי תיבול ושום – קשה לעצור והריח… או הריח! קישים, לזניות, מגשי גבינות ואפילו בלינצ'ס שלא מבייש את מיטב המטבחים האירופיים.

צילום: סטודיו אסף קארלה

רכישה בטל. 1-700-723-723 בחנויות מתוקה או באתר www.metuka.co.il

קולקציית הפירורים הכי מרעננת בעיר

השנה חברו רשת מאפה נאמן וכוכבת הרשת, הפודית ויוצרת התוכן המובילה מירי כהן להשקת קולקציית עוגות גבינה פירורים מרהיבה. כל עוגה כאן היא שואו קטן לשולחן:

  • פירורים פיסטוק –  עוגת גבינה עשירה, עם שכבות קראמבל פירורים חמאתיים בטעמי פיסטוק. גרסה מרעננת עם ניחוח אגוזי עדין וטוויסט ירקרק שכבש אותנו.
  • פירורים אוריאו – עוגת גבינה עשירה, עם שכבת קראמבל פירורי אוריאו חמאתיים. הפייבוריט של הילדים (וגם של כמה מבוגרים…), עם קראנץ' מושלם של עוגיות שוקו־וניל.
  • טארט לימון – בסיס פריך של בצק טארט חמאתי ממולא בקרם לימון ומעל נשיקות מרנג עדינות. נפלא!

לצד הקולקציה, תמצאו גם עוגות גבינה אפויות קלאסיות, קראנצ'ים וקישים, כך שכל אחד ימצא את המאפה שלו.

צילום: גיל אבירם.

רכישה בחנויות הרשת ברחבי הארץ neeman.co.il

מסורת של טעם, חדשנות של חג

רשת הקונדיטוריה הוותיקה חלום יעקב הפועלת למעלה משלושה עשורים ומתמחה באפייה ובייצור של עוגות ומאפים בעבודת יד וללא מכונות, ממשיכה לשמר את הקסם הביתי ומציגה קולקציית שבועות עשירה וכשרה (בד"ץ) שמחברת בין נוסטלגיה לחדשנות:

  • ברוקלין פינת דובאי – עוגה שהיא מפגש מענג בין גבינה ניו-יורקית, קדאיף ופיסטוק – שימוש גאוני בטרנד שוקולד דובאי ועוגת גבינה לחג יצר שילוב נדיר ובלתי נשכח.
  • שוקולצ'יז – עוגת גבינה אפויה עם גאנש שוקולד חלב בטעם של ילדות – גאונות בפשטות.
  • פילדלפיה – עוגת גבינה קלסית על בסיס גבינת שמנת, בציפוי שוקולד לבן – רכה, מלטפת ונמסה בפה.

בגזרת המלוחים: מאפים במילוי ריקוטה והקרואסונים עם פסטו וגבינה בולגרית הם מאפים שלא תפסיקו לנשנש גם אחרי שהחג ייגמר.

צילום: ניקי טרוק

רכישה בחנויות הרשת ברחבי הארץ  halom-j.co.il

המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
Shape
Shape
אולי יעניין אותך
כתבות השער
יזמות ושווק נדל"ן // נטע עדני

בין בלנקנזה לעצמאות – לזכרה של ראומה ויצמן לבית שוורץ

בין בלנקנזה לעצמאות  לזכרה של ראומה ויצמן לבית שוורץ נטע עדני 5/5/2025 לא בכל יום נפטרת דמות, שהחזיקה בעדינות ובנחישות את חוטי הזהות הישראלית שלנו. בכתיבת הטור הזה, בעיצומם של ימי שואה ותקומה, רגע לפני

קראו עוד »
זרקאור

"פשוט תהיה אתה."

בשעה 06:29 בבוקר ה-7 באוקטובר 2023, התעורר בסיס זיקים בדרום הארץ לבוקר שהפך במהרה לאחד הקשים בתולדות המדינה. סמ"ר עומרי ניב פיירשטין לא יכול היה לדעת ששעות אלו יהיו האחרונות בחייו, וגם הרגעים בהם יהפוך לגיבור שהציל חיים רבים

קראו עוד »
Shape
Shape

המדריך להזמנות

09/25/2021

חלומות הופכים למציאות

חלומות הופכים למציאות בחנות של הולה בגבעתיים תוכלו לקנות את כל אביזרי המסיבה והאירוח שתוכלו לחלום עליהם: גימיקים וזוהרים, קישוטים, בלונים יפהפיים, כלים חד פעמיים מרהיבים, כלי הגשה, ממתקים, דפים אכילים, מוצרי אפייה, מתנות לאורחים,
12/25/2023

ממלכת המאפים של ליטל

ליטל אזולאי היא קונדיטורית שהחליטה להתחיל לאפות בביתה חלות משגעות, עוגיות ועוגות טעימות. היא עושה רק דברים שהיא אוהבת ושטעימים לה
09/06/2020

פרלינים בעבודת יד – טעמים מעולם אחר

אמיליה שוקולד – האקדמיה הישראלית לשוקולד רונן אפללו הוא שוקולטייר ישראלי עטור זכיות בינלאומיות שהפרלינים שלו הם הדבר הכי קרוב לשלמות שאפשר לתאר. כל פרלין טעמו כטעם גן עדן, נימוח, מתמוסס בפה ומשאיר טעם של
10/18/2020

לאכול טוב וגם לעשות טוב

'באזז'  דיינר אמריקאי בגבעתיים כמה חיכינו ליום הזה שבו יפתח בגבעתיים דיינר אמריקאי אמיתי, כזה שמגיש אוכל טוב ומושחת וכמה שמחנו ששמענו על "באזז"! הזמנו משלוח לשני רעבים והוא הגיע במהירות (זה בגבעתיים, זוכרים?). המבורגר
02/13/2021

הפתעה! קופסאות ניפוץ משוקולד שוות בטירוף

הפתעה שווה בטירוף! את תואר המשלוח המפתיע אנחנו מעניקים לנופר בת ה-20 מרמת גן שהיא חיילת משוחררת. נופר מכינה קופסאות ניפוץ משוקולד שוות בטירוף! גם יפהפיות, מדוייקות ואלגנטיות וגם מספקות רגעים של כייף בהם מנפצים
01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו

מצטרפים למגזין מעורר מחשבה ומהנה

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'גבעתיים פלוס'

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'רמת גן פלוס'

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן