12/03/2025
12/03/2025
יום רביעי, 12 במרץ 2025

דניאל ומאיה מעצבות ג'ינס ושמות סוף לקיפול
מיי ג'ינס

בואו להכיר את הגוף שלכן בגרסה הכי טובה שלו

דניאל ומאיה מעצבות ג’ינס ושמות סוף לקיפול

דניאל נחום (24) נולדה וגדלה בגבעתיים, למדה בבית הספר שמעוני ובתיכון שמעון בן צבי, שרתה בבא”ח גבעתי כמדריכת כושר קרבי וכיום היא לומדת במכללה למנהל לתואר ראשון בפסיכולוגיה ובזמנה הפנוי עוסקת בספורט.
מאיה קופרברג (23) עברה להתגורר בגבעתיים בכתה ז’, למדה בבית הספר שמעוני ובתיכון שמעון בן צבי, שירתה בתפקיד מודיעיני במשרד ראש הממשלה, למדה שנתיים משחק מול מצלמה והיום לומדת תקשורת ניהול ושיווק באוניברסיטה הפתוחה ועובדת כמפיקת אירועים

ד"ר נגה רוזנפרב

שתפו:

איך נפגשתן ואיפה?

“נפגשנו לראשונה בכיתה ז’, כשמאיה עברה מהרצליה לגבעתיים ושם התחיל סיפור האהבה. למדנו והתחנכנו בבית הספר היסודי שמעוני והיינו החברות הכי טובות. כאשר גדלנו, לקראת התיכון מעט התרחקנו, כל אחת מצאה את החבורה והמקום שלה, ומי היה מאמין שבגיל 23 נמצא את עצמינו כל כך קרובות שוב. כאשר כל אחת חזרה מהטיול הגדול שלה בדרום/מרכז אמריקה חידשנו את הקשר ביננו והחלטנו לפתוח ביחד עסק, אם תשאלו אותנו, זו הבחירה המושלמת אחת בשנייה, כי לבחור בחברה הכי טובה זה לאו דווקא המעשה הנכון. העסק קירב ביננו יותר מתמיד, אנו למדות כל יום להכיל, לקבל ולהעצים אחת את השנייה ולהרים את העסק שלנו הכי גבוה שרק אפשר.”

מתי החלטתן שבא לכן לעצב בגדים? למה דווקא ג’ינס?

“את הרעיון של העסק שאבנו מהבנה של צורך שקיים – תסכול במציאת ג’ינסים ברשתות האופנה השונות, כולם היו ארוכים מדי, לא מחמיאים, לא מספיק סטרצ’ים ומחטבים, ועד שמצאנו ג’ינס שאהבנו, המחיר היה יקר ולא הוגן. אנחנו זוכרות שחיפשנו באינטרנט ג’ינסים בעיצוב אישי כדי שיעצבו את הג’ינס המושלם עבורנו, ואז חשבנו – למה שלא נעשה זאת בעצמנו? ומשם כבר הכל היסטוריה…

עבדנו על העיצוב של הג’ינס במשך שנה שלמה בשלט רחוק עם מפעלים בסין, סוכן ומתורגמנית וכאשר הרגשנו שלמות עם התוצאה טסנו לסין לשיפורים אחרונים והזמנת הסחורה. בחרנו כל פרט הכי מזערי בג’ינס  מצבע הג’ינס, שזירת הבד ועד לצבע התפר והכפתור. זה מדהים לעצב מוצר שהוא שלך, שום רגע לא הכין אותנו להתרגשות של שם המותג שלנו על התווית בג’ינס שהוא כולו פרי היצירה שלנו.”

מה מיוחד בג’ינס שלכן?

“הרבה אנשים מתקשים להבין מה ההתלהבות סביב הג’ינס שלנו ומה כל כך מיוחד בו, הרי יש כל כך הרבה חנויות שמוכרות ג’ינסים.

הג’ינס שלנו הוא בהתאמה אישית! הג’ינס גבוה סטרצ’ ומחטב, במחיר הוגן והדובדבן שבקצפת – ישנן מידות אורך בנוסף למידות הרוחב! ככה שמי שרגילה ללכת לתופרת?  !NO MORE שמים סוף לקיפול!

כל אלה גורמים לג’ינס להיראות על הגוף מותאם אישית לבחורה הלובשת אותו. אנו מקבלות כל יום פרגונים רבים מלקוחות אשר הג’ינס בגזרת הסקיני שלנו, הוא היחידי שיש להן בארון!”

מי המודל לחיקוי שלנו?

“אנחנו לא חושבות שיש אחד כזה, אנחנו מאוד מעריכות עסקים מתחילים שהתחילו בקטן ובנו את העסק לבד ובעשר אצבעות. מאמינות שעבודה קשה משתלמת ושואפות להגשים את כל החלומות שלנו בגדול  והכי חשוב ליהנות מהדרך.”

מוטו לחיים?

“מי שלא מעז לא מצליח. אמנם עלול להישמע קלישאתי אך זה בדיוק כך, תמיד יהיה את החשש והפחד, תמיד יהיה לאנשים מה להגיד, אך אם היינו חוששות ומקשיבות לכולם לא היינו מגיעות לאן שהגענו ואם נחשוש כעת לא נגשים את החלומות האפילו יותר גדולים שיש לנו.”

תוכניות לעתיד?

“מעצמת ג’ינסים. מותג ג’ינסים שניתן למצוא בו את כל הגזרות, כל הצבעים וכל המידות, כולל מידות PLUS SIZE – חשוב לנו לתת דגש לעניין וברגע שנוכל להגדיל את הכמויות והמידות נקדם את הנושא.

ובהמשך, להגיע אפילו אל מעבר לים מי יודע.

דניאל:

שיר שאת הכי אוהבת?

Ironic של Alanis Morissette

מאכל אהוב?

“קוסקוס של סבתא”.

מקום בעולם שהיית רוצה לטוס אליו?

“דרום אפריקה, שם עדיין לא הייתי.”

עם מי הייתי רוצה לאכול ארוחה של פעם בחיים?

אופרה וינפרי, אישה חזקה ומעוררת השראה.

מאיה:

שיר שאת הכי אוהבת?

“אני גרועה בשירים, בחיים לא תמצאו אותי עם פלייליסט, לא מצליחה לזכור מילים ותמיד חברות שלי צוחקות עליי שאני ממציאה ומשכתבת את השירים מחדש”

מאכל אהוב?

“במבה! יכולה לחיות על זה לארוחת בוקר, צהריים וערב”

מקום בעולם שהיית רוצה לטוס אליו?

“החלום שלי לטוס לארובה, באיים הקריבים, אני חייבת תמונה עם פלמינגו ורוד!”

עם מי הייתי רוצה לאכול ארוחה של פעם בחיים?

“ג’יי קיי רולינג, אנשים שהתחילו מאפס, הלכו אחרי החלום שלהם והצליחו זה אחד הדברים שהכי מדהימים אותי“

שיער: מגונדרות – טל שילוני

איפור: אביטל אוחיון

צלם: לירן מור

אל תפספסו הכתבות האהובות
זרקאור

מיכל ברט כבשה את העולם

ב- PASITO בית של פלמנקו, מיכל ברט מלמדת פלמנקו עם כל הלב והנשמה – ילדות, נשים וגברים מביעים ויוצרים ומתנועעים לא רק דרך הצעדים והקצב"

קראו עוד»
כתבות השער

כפר עזה שלי

"היום זה נראה רחוק אבל התקווה היא כי בתום הלחימה ועם השבת הביטחון לעוטף עזה/עוטף ישראל, ניתן יהיה לשקם את קיבוץ כפר עזה ולחזור ולגור בו ולחדש את חיי הקהילה לצד הזיכרון של אלו שאינם עוד"

קראו עוד»
כתבות השער

סיפור מהסרטים בשלושה ימים

איה כהן אבישר קשרה את הסיפור שכתבה בעשיה של אור-לי, במשפחה המיוחדת שלהם, בנסיבות נפילתו של עומרי וזכתה בפרס הראשון בתחרות, ארבעה כרטיסים לפסטיבל הסרטים בקאן, 'הכל כלול'.

קראו עוד»
Shape
Shape
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

המדריך להזמנות

12/01/2021

מיכל גנון זוכה אצלינו כבר שנה שנייה ברצף בפרס הבצק המצטיין!

חג החנוכה כבר מעבר לפינה והשנה בחרנו עבורכם את כל הקולקצייה – סופגניות יצירתיות ודונטאס שמנמנות, עוגת בריושים עשירה וטארט סנט הונורה עם סופגניות קטנטנות, קרואסונים מלאי כל טוב ושוקולדים עשירים… בקיצור, תהיו מוכנים כי החג הכי משמין בשנה הגיע!חג טעים ושמח!
11/27/2020

חגיגה אלגנטית

חגיגה אלגנטית עדי כהן היא קונדיטורית נפלאה שתאפה עבורכם מגש של מיני דונטאס יפהפיים ואלגנטיים. דונאט או בעברית סופגנית חישוק (באנגלית: Doughnut) הוא בלילה או עיסה מתוקה המטוגנת בשמן עמוק אבל עדי אופה אותם וכך […]
09/06/2020

פרלינים בעבודת יד – טעמים מעולם אחר

אמיליה שוקולד – האקדמיה הישראלית לשוקולד רונן אפללו הוא שוקולטייר ישראלי עטור זכיות בינלאומיות שהפרלינים שלו הם הדבר הכי קרוב לשלמות שאפשר לתאר. כל פרלין טעמו כטעם גן עדן, נימוח, מתמוסס בפה ומשאיר טעם של […]
02/08/2021

ראמן משובח לאלו שמתגעגעים ליפן

'תום תום ראמן' געגועים ליפן בר פנזור שיתוף ב facebook שיתוף ב twitter שיתוף ב email שיתוף ב whatsapp שני ביקורים ממושכים ביפן הפכו גם אותי למעריצה וחובבת אוכל ותרבות יפנית. אז דמיינו לכם כמה […]
11/09/2020

המקרונים של מור הן קפיצה לפריז

'הולי מולי' איזה מקרונים נפלאים "הולי מולי" נוצר בתקופת סגר הקורונה כשמור לוי מצאה את עצמה בחל"ת והחלה לאפות מקרונים ולחלק לחברים ולבני המשפחה כדי שיהיה להם מתוק בפה ובלב. התגובות החיוביות גרמו לה להבין […]
12/24/2020

אריק מכין חומוס טוב באהבה ותשוקה גדולה

האהבה של אריק להכנת חומוס היא כמו האהבה למוזיקה ונגינה. הרכיבים שונים אבל היעד זהה: טעם טוב, תשוקה ואהבה אריק מכין חומוס טוב באהבה ותשוקה גדולה אריק לבנת הוא מוזיקאי, אמן ויוצר. לצד המוזיקה, הוא […]
11/02/2020

'קופסת אוכל' – מארזים קולינריים קונספטואליים

חושבים מחוץ לקופסא מארז קולינארי מוקפד בהזמנה אישית אם יש משהו שאני מתגעגעת אליו בימים פרה-הקורונה, זה דייטים כיפיים וטעימים עם בן הזוג: דרינק ונשנוש באיזה בר קוקטיילים מפונפן, ארוחת ערב טובה במסעדה רומנטית, או […]

מצטרפים למגזין מעורר מחשבה ומהנה

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'גבעתיים פלוס'

מנוי בהטבה ללא תשלום למגזין 'רמת גן פלוס'

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן