27/04/2026
27/04/2026
יום שני, 27 באפריל 2026

אבי סלומה מצטרף לעו"ד שלומי הראל כמספר 3 ברשימה למועצת העיר

אבי סלומה פעיל רמת-גני מוכר ובולט. מתגורר ברמת גן 32 שנים ומאז פעיל חברתי למען האנשים עם האתגרים

מערכת Gplus

14/08/2023

שתפו

ישראל זינגר

אבי סלומה הודיע השבוע כי הוא מצטרף לעו"ד שלומי הראל כמספר 3 ברשימה למועצת העיר.

אבי סלומה פעיל רמת-גני מוכר ובולט. אבי בן 75 נשוי לשושנה, אב לשני בוגרים וסב לאחת. נפגע בלידתו בשיתוק מוחין והתחנך בחינוך הרגיל. אבי מתגורר ברמת גן 32 שנים ומאז פעיל חברתי למען האנשים עם האתגרים. בשנת 2007 יזם הקמת עמותה אנשי"ם-ארגון נכי שיתוק מוחין. בשנת 2014 זכה באות המתנדב משרת הבריאות יעל גרמן על פעילותו בתחום מערכת הבריאות. אבי פעיל בקהילה נגישה זו למעלה מעשרים שנה.

אבי סלומה:"פעלתי במשך שנים בעמותות וארגונים. הגיע הזמן לשנות מתוך מועצת העיר. יש הרבה מה לעשות ברמת גן בתחומים רבים, החל מהנגישות העירונית של בתי עסק ומוסדות, חינוך, קהילה ועוד. עם שלומי הראל מצאתי שותף אמיתי לדרך שביחד נוכל לקדם נושאים ופרויקטים רבים לטובת התושבים. הדרך מתחילה מקבלת השונה והמאותגר יותר על מנת להתאים את העיר שלנו לאוכלוסיה המאותגרת"

שלומי הראל: אני שמח על הצטרפותו של אבי סלומה, אבי שחקן נשמה שמביא עימו נסיון עשיר בתחום הקהילה והחברה. האתגר האמיתי שלנו יהיה אחרי הבחירות להצליח להביא בשורה אמיתית לקהילת המאותגרים והנחושים. אנו נמצאים לקראת הישורת האחרונה של הבחירות ואני נרגש לראות את המצטרפים הרבים אלינו ואת שחקני החיזוק למועצת העיר, שמעידים על הצורך בריענון השורות. זהו דם חדש שצמח מן השטח למען השטח" 

צילום: גיא לוי

עוד ב.בחירות ברמת גן
חדשות העיר רמת גן פלוס
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אל תפספסו הכתבות האהובות
אולם המשפט

שיעור לחיים על כבוד ועצמאות

כשחברותיה של צאלה, שטיפלו בהוריהן המבוגרים, אמרו לה עד כמה היא בת-מזל, צאלה התמלאה בגאווה והזכירה להן את המוטו שאמה נהגה לשנן באוזניה בכל הזדמנות, עוד מאז שהייתה ילדה קטנה: "לעולם אל תהיי תלויה באף אחד"

קראו עוד»
כתבות השער

פסיפס של גאווה

עשר המשואות של גבעתיים ורמת גן
לרגל יום העצמאות, בחרנו להעניק עשר משואות לנשים וגברים מעוררי השראה שמדליקים אור בלב הערים שלנו.

בין אם הם תושבי האזור ובין אם עשייתם היומיומית היא שהופכת את גבעתיים ורמת גן למקום טוב יותר – הם הפנים היפות של הקהילה שלנו, ומזכירים לנו שיש לנו על מי לסמוך.

קראו עוד»
מגזין גבעתיים פלוס

מגזין גבעתיים פלוס 142

פרויקט החגיגי "פסיפס של גאווה: 10 המשואות של הבעתיים ורמת גן", עשרה נבחרים מעשרה תחומים שונים. כל אחד ואחת מהם מייצגים פלח אחר בפסיפס הישראלי ולכולם מכנה משותף אחד: הם בוחרים בכל יום מחדש להצטיין, להוביל ולהדליק אור בסביבה שלהם.

קראו עוד»
Shape
Shape

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן