
בר פנזור
עודכן: 20/7/2025
שתפו:
רשת הפיצריות פאפא ג'ונס בחרה לשתף פעולה עם דניאל עמית, יוצרת התוכן הקולינרית עם למעלה מחצי מיליון עוקבים ברשתות החברתיות. התוצאה? מהדורה מוגבלת של ארבע מנות חדשות שמנסות לשלב בין הבצק הקלאסי של הרשת לבין החזון הקולינרי של עמית.
מה שמעניין כאן (חות מהפיצות…) זה הניסיון של רשת בינלאומית גדולה להתחבר לקהל הישראלי דרך משפיעה מקומית.
המהדורה כוללת שתי פיצות ושתי מנות נלוות. הכוכבת הבלתי מעורערת היא צ'יזי נקניקיות מוגשת בשלוש גרסאות – עם רוטב פיצה קלאסי, רוטב שום או רוטב ברביקיו. הנקניקיות העסיסיות משולבות עם ריבת בצל מתוקתקה ותערובת של חמישה סוגי גבינות איטלקיות. זה עובד וזה מיוחד!
הפיצה השנייה, ביאנקה טונה – פיצה לבנה עם רוטב שום, זיתים שחורים, טונה איכותית וגבינת מוצרלה. השילוב הזה, למרות שנשמע מוכר, מקבל פה טוויסט מעניין בזכות רוטב השום הקטיפתי.
המנות הנלוות – מיני דוגס ומיני צ'יזי-דוגס – הן למעשה נקניקיות מיני עטופות בבצק עם תיבול תערובת הבייגל של הרשת שפשוט אי אפשר להפסיק לנשנש.
המהדורה זמינה בכל סניפי הרשת ובאתר, עם גרסאות מותאמות לסניפים הכשרים: www.papajohns.co.il
תפריט בוקר חדשני מול הים בנמל תל אביב
אין ספק שרשת ההמבורגרים האמריקאית שייק שאק יודעת איך לעשות רושם ראשוני נכון. כשהם פותחים את הסניף הרביעי שלהם בישראל, הם לא מסתפקים במיקום מדהים בלב נמל תל אביב – הם מציגים חדשנות אמיתית עם תפריט בוקר ראשון מסוגו בישראל.
תפריט בוקר שמבין את הטעם הישראלי
מה שבאמת מרגש בפתיחה החדשה הזו הוא הרצון האמיתי להתאים את התפריט לקהל המקומי. הסנדוויץ' שאק-שוקה הוא דוגמה מושלמת לזה – ביצה על הגריל עם רוטב פלפלים פיקנטי, פטה ועשבי תיבול. זה לא סתם נסיון לישראליזציה מלאכותית, אלא הבנה אמיתית של הטעמים שאנחנו אוהבים.
התפריט מציע גם אופציות נוספות מעניינות כמו סנדוויץ' ביצה, ארוגולה וצ'דר, וסלט פאטוש עם ירקות קיץ וגבינת פטה. המוזלי עם יוגורט 4% ופודינג הצ'יה בקרם קוקוס מוכיחים שהם לא שוכחים גם את החלק הבריא של ארוחת הבוקר.
השיתוף עם ספקים מקומיים, כמו הבראוניז של קונדיטוריית דלאל, מוכיח שהמותג לא רק מתיישב בישראל אלא באמת רוצה להיות חלק מהקהילה המקומית.
הכתובת: נמל תל אביב
שעות פעילות: ארוחות בוקר 7:00-11:30, תפריט מלא משעה 11:30
shakeshack.co.il | @shakeshackil
דומינו'ס מביאה מהפכה קריספית לכל חובבי הפיצות
דומינו'ס פיצה הכניסה השבוע לתפריט הישראלי מוצר שכבר הוכיח את עצמו בשווקים הבינלאומיים – את ה- Crispy Pizza שמציעה גישה שונה לחלוטין לפיצה הישראלית המוכרת.
הקריספי פיצה נבדלת בעיקר בבצק החדש – דק במיוחד שמחולק לריבועים קטנים במקום למשולשים המסורתיים. הרעיון הוא לייצר חוויית אכילה שונה. זה לא סתם בצק דק – זה באמת קריספי, בצורה שנשארת כזו גם אחרי דקות ארוכות. הבצק החדש שפיתחה הרשת פשוט פורץ דרך בכל ביס. החל מהחלוקה לריבועים קטנים ועד העובדה שהקריספיות נשארת גם במשלוח וגם באיסוף.
גם ההמלצה של הרשת להזמין עד שתי תוספות בלבד היא חכמה – כך הקריספיות נשמרת במיטבה, וכל רוטב וטופינג מקבל את מלוא הביטוי.
הפיצה זמינה כבר בכל סניפי הרשת ברחבי הארץ, באתר, באפליקציה ובמשלוחים. זו הזדמנות לנסות משהו חדש בשוק הפיצות הישראלי, שמזמן לא ראה חדשנות אמיתית.
אני יכולה לומר בביטחון: זו הפיצה שהקיץ הישראלי חיכה לה- קלילה, פריכה, ומושלמת לארוחה מהנה.
תפריט יווני לוהט במרלן גבעתיים לשני ערבים
אם גם אתם חולמים על מוזיקה שמרימה בלי להתנצל ועל צלחות צבעוניות שמסובבות את הראש עוד לפני הביס הראשון הגעתם לגמרי למקום הנכון.
ב9-10 ליוני, מרלן בר בורגר גבעתיים הבר הכי שווה בעיר, נכנס לאווירה יוונית ומרכיב תפריט ים־תיכוני מיוחד שמכבד את הקלאסיקות של המטבח היווני: פיתות מתובלות, סקורדליה, פלפלים חריפים, צזיקי, עלי גפן וכרוב ממולאים, קבב יווני עסיסי, מאפה 12 האלים ועוד…
תתכוננו ליומיים של קולינריה ים תיכונית שתעורר חושניות בחיך בלתי נשכחת גם לאוכלים קליל, גם לאלו שאוהבים לאכול, גם לחובבי מתוק וגם לכאלה שפשוט אוהבים את החיים דרך הקיבה.
מנות יצירתיות, שולחנות עמוסים בכל טוב, הרבה אווירה שמחה, שירות מחבק ובר מלא קוקטיילים יינות יווניים ונשנושים שילוו את הערב.
מרלן גבעתיים
להזמנות: 051-500-8717
צילום אמיר מנחם
רשת גולדה מגדירה מחדש את המושג פינוק עם גלידת soft serve בטעם פרוזן יוגורט.
קרמית, קפואה ומפנקת, בשילוב תות, בננה, תמר, פקאן מסוכר וגלגולים מתוקים של שוקולד חלב ולבן .הטעם החדש כולל שילוב מרענן של תותים עסיסיים, בננה קרמית, תמר מתוק, מקופלת ופקאן מסוכר קראנצ'י –לחוויית טעמים עשירה ומפנקת שמשדרגת כל רגע ביום. הטעם החדש מוגש עם תוספות לבחירה כמו היוגורט הרגיל של גולדה.
להשיג בסניפי גולדה ובאפליקציית המשלוחים של גולדה.
בעקבות הגרסה של צ'יטוס קראנצ' גבינה עטוף בקרם צ'דר בתוך לחמניית חלב, שיצר השף גיא גמזו עבור פסטיבל EAT התעורר ביקוש לצ'יטוס גבינה של שטראוס. מה שהתחיל כמנה יצירתית בפסטיבל, הפך במהירות לטרנד ויראלי שכבש את הרשתות החברתיות ואת מטבחי הבית הישראליים.
הוסיפו שברי צ'יטוס גבינה לתוך מנת מק אנד צ'יז למרקם מפתיע וטעם עמוק יותר, או פזרו אותם מעליה כתוספת קראנצ'ית מושלמת – או למה לא גם וגם? התוצאה מבטיחה התמכרות מיידית!
פאפא ג׳ונס ו׳קיט קט׳ משיקים בישראל את החטא המושלם: kit kat rolls
תשכחו את כל מה שידעתם עד היום על קינוחים ותעשו לעצמכם טובה – תזמינו את הקינוח החדש של פאפא ג'ונס וקיט-קט – KitKat® Rolls הכולל שמונה נגיסי בצק טרי, ממולאים בגבינת מסקרפונה, ממרח KitKat וטופינג ה- KitKat MIX-IN עם שברי וופל קראנצ'יים.
ואם לא מספיקה לכם כל החגיגה המושחתת הזו, אז תדעו שלאחר האפייה, המנה מקבלת זיגוג נוסף של ממרח KitKat® למראה וטעם שיוצרים את החטא המושלם!
רשת הפיצריות הבינלאומית פאפא ג'ונס ואסם-נסטלה פרופשיונאל משיקות את KitKat® Rolls – קינוח מושחת, מפתיע ובלתי נשכח המחבר בין מותג השוקולד האהוב בעולם לבין הקינוח האייקוני של הרשת.
הקינוח החדש מצטרף למגוון הקינוחים האהובים של רשת פאפא ג'ונס, שאי אפשר להפסיק לאכול, ומשלימים את חווית הארוחה לצד מגוון הפיצות והמנות הנלוות של הרשת.
KitKat® Rolls
יימכר בסניפי הרשת ואתר פאפא ג'ונס במחיר השקה 36.90 ₪
פאפא ג'ונס מציעים מחיר מיוחד: פיצה משפחתית וקינוח:
KitKat® Rolls ב-92 ₪.
להזמין בכל סניפי הרשת: www.papajohns.co.il
יש מורים שנשארים איתך לכל החיים
את אבי זילברמן פגשתי לראשונה כשהיה המורה שלי לחינוך גופני בתיכון שמעון בן צבי בגבעתיים.
תלמידי שכבת ה' בסחלב משיקים ספר פנטזיה ימי עוצר נשימה
"הסוד הקטן של הכדורסל הישראלי: כשיענקלה רוזן שיתף פעולה עם אריק איינשטיין בהפועל תל אביב לפני שהפך לאגדה"
בינה מלאכותית – ובעיקר התחום שנקרא למידת מכונה נטמע בשגרת היום-יום שלנו
בוחרים ב'דאונסייזינג: למכור את הבית הגדול ולעבור לדירה קומפקטית, נגישה ומעוצבת
הרשתות החברתיות משנות את מחירי הנדל"ן.
האם דירות 'פוטוגניות' נמכרות מהר יותר ומדוע יזמים משקיעים בלובי מעוצב?
סדרת כתבות שתחשוף את הסודות, הסוגיות והפרטים הנסתרים בהצעות ובהסכמים
שיכון 'קופת חולים' בגבעתיים הוא אחת השכונות הייחודיות בגבעתיים, המספרת את סיפורה של 'עיר הפועלים'. שכונה היא 'קיבוץ בעיר'
לא בכל יום נפטרת דמות, שהחזיקה בעדינות ובנחישות את חוטי הזהות הישראלית שלנו
חג שבועות בפתח, והקונדיטוריות ברחבי הארץ לובשות גבינה. יצאנו לבדוק את הקולקציות החדשות לחג – וחזרנו עם בטן מלאה ולב שמח
השיחה עם טפסר משנה אבי קורדובה, מפקד כבאות והצלה בגבעתיים ורמת גן, בה חשף את האתגרים, ההכנות והמחויבות של לוחמי האש
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!