אחרי שעברנו את חגי תשרי בסגר ולא ממש הצלחנו לחגוג בכייף, הגיע ה-31.10 ואיתו ליל כל הקדושים או הלואין. החלטנו לאמץ אותו השנה בצורה סמלית כי זו פשוט סיבה למסיבה.
הלואין הוא חג עממי, ככל הנראה מהמורשת הקלטית-גאלית ומתחילת המאה ה-21 הפך נפוץ יותר ברחבי העולם בזכות תרבות הפופ האמריקאית.
חגיגות ליל כל הקדושים כוללות בתים מקושטים ברוח החג, כולל דלעת מגולפת בדמות ג'ק-או-לנטרן בחזית הבית ומוטיבים מסרטי אימה שונים, הילדים מתחפשים, עוברים מבית לבית, דופקים על הדלת ואומרים "תעלול או ממתק!" וכך אוספים דלי ענק מלא בממתקים, באולמות הקולנוע בארצות הברית נפוצה מסורת של סרטי אימה היוצאים בסמוך לליל כל הקדושים וסדרות טלוויזיה אמריקאיות רבות מקדישות פרק ברוח החג שמשודר בסמוך לחג.
כדי לפזר קצת חגיגיות בימים אלו, הזמנו מגשי עוגיות משגעים מורד מ"יצירה על עוגייה" ומ"עוגיות ויולט" של כל סמלי ההלואין, מצופות בזיגוג סוכר ויפהפיות אחת אחת, הוספנו מגש מקרונים מושלמים בתיבול "פמקין ספייס" וצלחת עוגיות אמסטרדם עם קורי עכביש שהכינה במקצועיות מור "הולי מולי", פיזרנו שפע של ממתקי "מארס" כי אי אפשר בלי "טריק או טריט", מביסקוטי הזמנו את עוגת הרד וולווט הנהדרת שלהם שהיא הכי ייצוגית ומתאימה לחג וגם כמה מגשי אירוח כי צריך גם משהו חוץ מכל המתוק המתוק הזה... ולסיום הנחנו על השולחן את סידור הפרחים המקצועי של חן גלוזמן.
איזה ערב מהנה!
למעבר למגזינים:
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!
הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,
עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!