13/01/2025
13/01/2025
יום שני, 13 בינואר 2025

זו הייתה השנה שהייתה

סיכום שנת 2021 בפלוס תקשורת

אשת החדשות – דניאל רוט אבנרי

"אני חיה, נושמת וחולמת את העבודה שלי"

עומדת בחזית המאבק בקורונה – ד"ר לימור דרורי הרישנו

"הקורונה היא אירוע היסטורי שבו ניתנת לי ההזדמנות להוות גורם מוביל ומשפיע"

חיים במציאות וירטואלית – ערן סורוקה

מנהל שיווק בחברת הבינה השיחתית CoCoHub ופרשן ומגיש בשידורי ה-NBA של ערוץ הספורט בלילה

כוכב הרשת – יועד דץ

חתום עם חבריו על ערוץ היוטיוב הכי מצליח בארץ, מצלם ולוגים שכבשו כבר למעלה מ- 400 אלף עוקבים

מצויינות לאורך כל הדרך – ד"ר דקלה עפרון

ממחקר במעבדת הסרטן לניהול תכנית אלפא במכון ויצמן

הבשורה המהפכנית בתחום הנדל"ן  – אדם גורל

"אני עוזר לאנשים להפוך עסקאות מורכבות לנעימות, פשוטות ומשתלמות"

מומחה לנוירולוגיה – ד"ר אופיר קרת

"אני שואף להקים מכון מחקר וטיפול בחולי אלצהיימר בישראל"  

הספורטאי של השנה – הקשת איתי שני

לאחר ההצלחה באולימפיאדת טוקיו, זכה במדליית ארד בתחרות ברלין הפתוחה

איש תיאטרון, משורר ומספר סיפורים –  יוסי אלפי

חגיגות המאה לגבעתיים החלו בפסטיבל מספרי סיפורים

אשת הקולנוע – נועה דולברג

"כל אחד רוצה לדעת מאיפה הוא בא"

המדריך לעיסקת נדל"ן מוצלחת – גיא דהאן ושון שמילוביץ'

"המטרה שלנו היא לעזור לאנשים בעסקה הגדולה ביותר בחייהם בעזרת הידע והכלים שלנו"

הטייל הנצחי – יוסף ג'קסי ג'קסון

"הייתי במאות מקומות על פני הגלובוס וחזרתי בחיים"

קונכיית הגורל –  טלי אטדג'י

"אני חירשת וזהו. אבל אני יכולה לעשות הכל, לכתוב. לאכול. לאהוב."

סיכום שנה – רן קוניק ראש העיר גבעתיים

יש לנו עיר נהדרת, לא תמיד אנו זוכרים זאת, בשביל זה אני פה, להזכיר זאת יום אחרי יום."

כתבות השער

כתבות השער במגזינים 'גבעתיים פלוס' ו'רמת גן פלוס'. הסיפורים הכי מעניינים ומרגשים עם תושבי האזור.

תוכלו להתעדכן בסיפורים אישיים שכיף לקרוא, המשפיעים והמשפיעות לטובה, מדריכי אופנה ואוכל, יחסים ומשפחה, אקטואליה מקומית וספורט, גמלאים ושורדי השואה, רכילות וצרכנות, בנקאות ומסחר ועוד

עוד כתבות
01/08/2025

מיכל ברט כבשה את העולם

ב- PASITO בית של פלמנקו, מיכל ברט מלמדת פלמנקו עם כל הלב והנשמה – ילדות, נשים וגברים מביעים ויוצרים ומתנועעים לא רק דרך הצעדים והקצב"
12/23/2024

חנוכה 2024 חגיגת סופגניות

אז החורף כבר כאן ואיתו מתקרב בצעדי ענק חג החנוכה – החג הכי משמין בשנה. בדקנו ומצאנו עבורכם את הסופגניות ששוות את הקלוריות ואת הספורט שצריך לעשות אחרי… שיהיה חג טעים!
Shape
המגזינים

עשו מנוי למגזין 'גבעתיים פלוס',

בכל גיליון כתבות וטורים מעניינים ומעמיקים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!

עשו מנוי למגזין 'רמת גן פלוס',

הישארו מעודכנים
אל תחמיצו, עכשיו ללא תשלום!
אולי יעניין אותך
01/12/2025

מה חדש במטבח?

החורף כבר כאן. קר, חשוך וגשום וזה הזמן להתאים את התפריט המשפחתי למזג האויר. כששמעתי שרשת קצביות הבוטיק 'מרינדו' יצאה בסדרה של קדירות בשר החלטתי שאני חייבת לנסות והזמנתי סיר משפחתי.
06/23/2024

איפה אוכלים בגבעתיים ובאזור, הכירו את המקומות ששווה להגיע אליהם לאכול

אפר מרקט במגדל השחר איפה אוכלים באזור גבעתיים? הכירו את המקומות ששווה להגיע אליהם לאכול בר פנזור עודכן: 7/12/2022 אם גם לכם נמאס להתווכח על שולחן פנוי באמצע השבוע או בסופ"ש בתל אביב, אתם מוזמנים […]
07/19/2022

מנות חדשות לקיץ 2022

קיץ כאן, השמש לוהטת, ולכן חשבתי שהדבר הכי נכון הוא למצוא עבורכם מספר מנות קלילות, צבעוניות, ואם אפשר אפילו מצננות
06/22/2021

נשף סיום מהסרטים! מה לובשים, איך מגיעים ומה שותים בנשפי הסיום של התיכונים

חוגגים בגדול! נשף סיום מהסרטים – שמלה מנצנצת, שטיח אדום, לימוזינה ושמפניה מה לובשים, איך מגיעים ומה שותים בנשפי הסיום של התיכונים שטיחים אדומים, לימוזינות, שמלות מנצנצות וחליפות מהודקות, צלמים ואורות, שמפניות נשפכות ומסיבה עד […]

המדריך להזמנות

07/29/2021

עולם פטיסרי מתוק ובריא

הדיאטנית והקונדיטורית תמר שילון מציעה ב'שייפ פטיסרי' מגוון קינוחים איכותיים מבוססי חלבון וסיבים תזונתיים המותאמים לתזונה נכונה ומאוזנת. הקינוחים עשויים מחומרי גלם איכותיים ביותר
07/02/2020

לעצלנים בלבד

לעצלנים בלבד מכניסים לתנור ל-20 דקות ומגישים מאפים אישיים – זה בדיוק מה שהיה חסר לנו לשולחן של החג! בורקסים, קרואסונים ומאפי שמרים מלוחים ומתוקים שמכניסים לתנור ל-20 דקות ומגישים! חברת 'עומר מאפים', דור שני […]
11/27/2020

חגיגה טרנדית

  חגיגה טרנדית איזה כייף היה לטעום את קולקציית הסופגניות של בייקרי G27 מרמת חן. קולקצייה מרהיבה ביופייה שכוללת מגוון טעמים מיוחדים שעדיין לא טעמנו! סופגניות ברוטב בייגלה שמשלבות מתוק ומלוח בצורה מושלמת, סופגניות עם […]
12/24/2020

אריק מכין חומוס טוב באהבה ותשוקה גדולה

האהבה של אריק להכנת חומוס היא כמו האהבה למוזיקה ונגינה. הרכיבים שונים אבל היעד זהה: טעם טוב, תשוקה ואהבה אריק מכין חומוס טוב באהבה ותשוקה גדולה אריק לבנת הוא מוזיקאי, אמן ויוצר. לצד המוזיקה, הוא […]
11/27/2020

חגיגת בריושים

חגיגת בריושים ליאה דביר פיצחה את הסוד לסופגנייה המושלמת שעשויה מבצק בריוש ואפויה בתנור וכך אפשר ליהנות בלי נקיפות מצפון. למי שעדיין מעדיף את הסופגניה בגירסה המקובלת ניתן להזמין אצלה גם סופגניות מטוגנות. בתוך בצק […]
08/13/2020

הג’ונגל הגיע העירה

ג’ירפה חוויות אורבניות ב”ג’ירפה חוויות אורבניות” הבינו שאם אי אפשר להביא את המטיילים לשוק, השוק יכול להגיע אליהם הביתה. הם ילקטו עבורכם חבילה משמחת מכ-30 ספקים שונים המייצרים מכל טוב הארץ, יסדרו בתוך ארגז עץ […]
01/01/2022

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה

השוקולד הוא אמנות, ביטוי ויצירה בר פנזור מלי פרשקר היא הבעלים של "קרייבס" והיא מייצרת שוקולדים משמחים ומרגשים. היא הגיעה לעולם השוקולד מעולם הקונדיטוריה ועיצוב העוגות. לאחר שעשתה קורס שוקולד ב"אסטלה", החלה בייצור פרליני אספרסו […]
07/15/2020

קונדיטור מנצח לא מחליפים

קונדיטור מנצח לא מחליפים הקונדיטור עמית כהן, בימים כתיקונם הקונדיטור של מסעדת השף – Topolopompo – טופולופומפו, אופה את החלות הכי טעימות שאכלנו עם מלח ים אטלנטי, שומשום, גרעיני חמניה או גרעיני דלעת, עוגות השמרים […]
12/12/2020

נוּלה ופריקסה זה סיפור אהבה

נוּלה ופריקסה זה סיפור אהבה נוּלה מזמינה אתכם גם בחג החנוכה להתפנק במארז פריקסה מלא בכל טוב מור מילר או נוּלה בשבילכם אוהבת את המטבח כבר מילדות ומבשלת מגיל 8. לאורך השנים היא למדה טכניקות […]
09/04/2020

לתת ביס ולהרגיש באיטליה

לתת ביס ולהרגיש באיטליה נועה חיים ודניאל צור תושבי גבעתיים הקימו את פסטה פיצ’י – פופ אפ של פסטות טריות מדהימות עם רטבים נהדרים בר פנזור שפית קונדיטורית נועה חיים (אלנה, L28 ) והשף דניאל […]
02/08/2021

איטליה על קצה המזלג

פסטה דלה קזה פסטה טריה של השף משה בראל מתמחה בייצור פסטה טריה על פי מסורת איטלקית רבת שנים. במפעל המשפחתי המיוחד מיוצרים מדי יום פסטה קצרה וארוכה, רביולי במילויים שונים, ניוקי, רטבים ועוד המון […]
08/10/2021

חגיגה מתוקה במיוחד אצל תהילה

תהילה היא קונדיטורית נפלאה שכל קינוח יפהפה מעשה ידיה טעמו כטעם גן עדן, הבצקים פריכים, המילויים נימוחים, מתמוססים בפה ומשאירים טעם של עוד.

נשמח לשמוע מה שיש לך להגיד לנו

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

זהו? יוצאים מהאתר?

הצטרפו גם אתם לאלפים שכבר מנויים,

עשו מנוי למגזינים הכי מעניינים, ובחינם!

דילוג לתוכן